Januári – februári hírlevél

4 jan

Januári – februári hírlevél

Boldog új évet! Kedves gyerekek, szülők!

Szeretnék a segítségükre lenni és figyelmükbe ajánlani néhány nagyon fontos programot, időpontot!

Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy a Székesfehérvári Tankerületi Központ 4,5 millió forintból felújította iskolánk vizesblokkjait. Minden helységben új járólap, csempe, WC, mosdók, új csaptelepek, új radiátorok kerültek fel. Igényes piszoár elválasztó falak tették komfortossá a fiú WC-ket. Köszönjük a fenntartónak.

Elkezdődtek a farsangi próbák, kérem segítsék azzal az osztályfőnököket, hogy segítenek a jelmezek elkészítésében, és biztosítsák, hogy gyermekeik ott legyenek a próbákon még akkor is, ha azok esetlegesen délután lesznek.

Palotás Mivel a 8. osztályosok kevesen vannak, őket kiegészítik a Palotás táncnál a 7. és 6. évfolyamosok. A próbák hétfőn és pénteken a 6. órában lesznek.

2018. Január 9. és április 27-e között felmérjük a felső tagozatosok erőnlétét és feltöltjük a központi NETFIT értékelési rendszerbe. A felmérést a kiírásnak megfelelően Siposné Bokor Katalin végzi majd.

2018. január 9-én kedden a 8. évfolyamosok vizsgázni fognak magyar grammatika és szövegértésből. A vizsga írásbeli vizsga lesz, melyet Pallagh Jánosné szervez és értékel. Az eredményről a szülő az ellenőrzőn keresztül kapnak tájékoztatást.

2018. január 17. szerda 17.00 óra SZMK gyűlés

2018. január 19. péntek. 16.00 óra A Magyar Kultúra Napját idén is megünnepeljük az önkormányzattal közösen. Iskolánkból a művészeti tagozatra járó diákok lépnek fel. Néptáncosok, furulyások, Márton Dóri hegedűvel, esetlegesen az énekkarosok, de Ricsi bácsi ezt jövő hétre mondja meg biztosan. A rendezvény

  1. osztályosok középfokú iskolai felvételije: 2018. január 20. 10.00

Az első félév január 26-ig tart.

Osztályozó értekezlet 2018. január 29-én hétfőn délután 14.00 órakor lesz, ezen a napon nem lesz sem napközi, sem tanulószoba. Szeretném kérni a kedves szülőket, hogy 14.00 óráig jöjjenek a gyermekikért.

A félévi bizonyítványokat az osztályfőnökök legkésőbb 2018. február 2-án pénteken osztják.

  1. február 10-én 14.00 órakor a sportcsarnokban farsangi mulatságot tartunk, melyhez kérjük majd a szülők segítségét. Már januárban beküldhetik a zsákbamacskának valót, hogy mi szépen be tudjuk csomagolni. Ebbe szívesen fogadunk apróbb édességeket, nyalókát, pez cukrot, rágót, kinder figurákat, apróbb jó állapotban lévő játékokat. Szeretnénk, ha támogatnák iskolánkat tombolatárggyal és egy kis süteménnyel, üdítővel.

 

Félévzáró értekezlet lesz 2018. február 12-én hétfőn 08.00 órakor – nincs tanítás ezen a napon az iskolánkban.

2018. február 17. Valentin napi bál a szülői munkaközösség szervezésében. Kérem Önöket, mindenki vegye ki részét a szervezésből. Aki szeret bálozni, az feltétlenül jöjjön el a barátaival a bálba, ( 8. osztályos szülőket szeretnénk kérni, hogy segítsenek a felszolgálásban is), aki nem szeret bálozni, az mindenképpen támogassa iskolánkat támogatói jegy megvásárlásával, de aki ezt sem tudja vállalni, az legyen szíves segítsen a dekorálásban reggel és az elpakolásban, takarításban vasárnap reggel. Erről is küldünk  majd külön lapot, ahol lehet jelentkezni a feladatokra.

 

Márciusra kitekintve már előre jelzem, hogy 2018. március 10. szombat munkanap lesz. ( Március 16-át dolgozzuk lesz.)

 

                                                                                              Üdvözlettel:  Keindl Zoltánné  intézményvezető