Októberi hírlevél

3 okt

Októberi Hírlevél

 

Tisztelettel köszöntöm Önöket az októberi hírlevelemmel. Elsősorban szeretném megköszönni néhány szülőnek az iskola felé nyújtott segítségét. Ismét felajánlást kaptunk a tanév elején a Tesco kereskedelmi cégcsoporttól, köszönjük Boncz Sándornak a lehetőséget és a közbenjárást. Ángyás Ferencnek köszönjük, hogy a NÁDOR kupán segítségünkre volt és bíróként közreműködött. Továbbá köszönöm, hogy pénteken a pályaorientációs napon nagyon sok szülő mesélte el az alsó tagozatosoknak, hogy milyen munkát végez nap mint nap. Vargáné Ángyás Gabriella a védőnő munkájáról beszélt, Jére Csaba az építőipart mutatta be a gyerekeknek. Keindl Zoltán a szállodai világba kalauzolta el a gyerekeket, míg Boncz Sándor a kereskedelem raktárosi munkáját mutatta be röviden. Németh Erika és Lakatos Krisztina az eladó munkakörét, Nagy Annamária az OTP -ről beszélt. Biró Katalin az otthoni növénytermesztést mesélte el a gyerekeknek, akik nagyon érdeklődően figyelték a Szülők előadásait. Köszönjük. Tima János képviselő írnak pedig azt, hogy kimehettünk a Göböli üzemekbe, Zsohár Melinda pedig az Echo televízió látogatásban volt segítségünkre. Nagyon köszönjük, igazán sikeres volt-e nap.

 

Ajánlom figyelmükbe az októberi programjainkat, kérem jegyezzék fel az otthoni naptárjaikba.

            Október 2.-3.-4.-5-én Rákóczi diákolimpiai labdarúgó tornára utazunk Bicskére a Csokonai Vitéz Mihály Ált. Isk.-ba.

            Hétfőn az első-másodikosok, kedden a 3.-4. osztályosok, szerdán az 5.-6. évfolyamosok és csütörtökön a 7.-8. évfolyamosok utaznak. Minden nap 13.00 órakor indulunk, az önkormányzat kisbuszával és egy szülő segítségével. Ezt Siposné Bokor Katalin szervezi, őt tud további felvilágosítást adni. Szeretném kérni, hogy a gyerekek az egyen pólóba jöjjenek!

 

 • Október 3-án kedden 14.00 órától rajzverseny lesz az állítok világnapja alkalmából. Aki focizni megy, az elkészítheti otthon a rajzot. Felelőse: Weizengruberné Keindl Marietta

 

 • Október 6-án péntek reggel 8:00 órakor iskolai megemlékezést tartunk az Aradi Vértanúkra, ezért kérem, hogy gyermeke ünneplőben jelenjen meg! Utána órarend szerinti tanítás, napközi stb.

 

 • Nyílt hét:

Idén is megrendezzük a nyílt hetet. Október 9-én hétfőn az 1.-2. évfolyamosoknak, 10-én a 3.-4. évfolyamosoknak, 11-én az 5.-6. évfolyamosoknak 12-én csütörtökön a 7.-8. osztályosoknak.  Hétfőn és kedden látogatható a napközi, szerdán és csütörtökön a tanulószoba. Kérem a szülőket, hogy az órákra pontosan érkezzenek, mert becsengetés után nem lehet a tantermekbe bemenni!

 

 • Október 13-án pénteken Mészáros Tünde tanítónő minősítése lesz az iskolában, ez a második osztályosokat érinti.

 

 • Október 17-én kedden intézményi tanfelügyelet lesz az iskolában, ez a tanítást nem zavarja, a szülőkre viszont számítunk, mert csoportos interjút szeretnének a szülőkkel készíteni a szakértők.

 

 • Október 23-án hétfőn 16:00 órakor iskolai ünnepély lesz, melyen kötelező az ünneplő ruha. A rendezvény helyszíne: sportcsarnok. Ezért a napért a tavaszi szünetben kapnak a gyerekek egy napot. Az ünnepi műsort a 6. évfolyamosok adják. Ünnepeljünk együtt, szülők, gyerekek.

 

 • Október 25-én Márton napi szavalóverseny, itt dől el, hogy iskolánkat ki képviseli novemberben. A rendezvényre szeretettel várunk minden érdeklődőt.

 

 • Október 26-án délelőtt helyesírási verseny a 7.-8. évfolyamosoknak. Felelőse: Szilveszter Marika

 

 • Október 26-án csütörtökön 12:00-16:00-ig papírgyűjtés tartunk az iskola udvarán. A bevételből a tanulmányi versenyek jutalomkönyveit szeretnénk beszerezni. Délután felügyelet lesz. Ezen napok rövidített órák lesznek. Aki szeretné tanítás után hazavinni gyermekét, az legyen kedves írja be az ellenőrzőbe!

(Ez a rendezvény szervezés alatt van, a dátum nem biztos!)

 

 • Október 27-én pénteken nevelési értekezletet tartunk, ezért nem lesz tanítás.
 • Az őszi szünet 2017. október 30-tól 2017. november 3-ig tart. Az őszi szünet előtti utolsó tanítási nap 2017. október 26. csütörtök, a szünet utáni első tanítási nap 2017. november 6. (hétfő).

 

 

 

 1. október 1.                                                                                      Keindl Zoltánné igazgató