Szeptemberi Hírlevél

5 sze

Szeptemberi Hírlevél

Kedves Szülők!

Nagy tisztelettel köszöntöm Önöket a 2017/18-as tanév első hetében. ismét jelentkezem a hírlevelemmel, amelyből sok apró fontos információt szeretnék Önökkel megosztani, hogy előre tudják a havonkénti teendőiket tervezni.

Szeptember 6-án 14.00-15.00 óráig a diákönkormányzat első gyűlése lesz, így az osztálydelegált tagok később fognak hazaérkezni.

Szeptember 7-én csütörtökön 17.00-18.00 óráig szülői munkaközösség első megbeszélése lesz. Erre nagy szeretettel hívok minden kedves érdeklődőt, nem csak az osztály által megválasztott képviselőket.

 Szeptember 10-én vasárnap 16.00-19.00 óráig a 70 éves iskola tiszteletére Öreg diák-tanár találkozót szervezünk, melyre nagy szeretettel hívunk minden kedves szülőt, nagyszülőt, falubelit, aki a mi iskolánkba járt valaha. Ez a rendezvény batyus, így mindenki hozhat egy kis harapnivalót, innivalót.

Szeptember 20. és 27. 14.00-16.00  Nádor kupa labdarúgó mérkőzés a 70 éves iskola tiszteletére – 4 iskola meghívásával ( Ez még nem biztos, változhat.)

Szeptember 11-26-ig szülői értekezletek megtartása osztályonként

Szeptember 29. péntek 1. tanítás nélküli munkanap – pályaorientációs kirándulás – Echo televízió – Göböli húsüzem, malom, állattartás és növénytermesztés

Alsósoknak: A Te anyukád, apukád mit dolgozik?  Várjuk azoknak a szülőknek a jelentkezését, akik szívesen bemutatják, hogy mivel foglalkoznak? Akár munkaruházatban. Rendőrök, mentősök, orvosok, edzők, építőiparban dolgozók, eladók, pincérek, szakácsok, cukrászok, stb….

Tájékoztatom Önöket, hogy a gyerekek minden héten 4 alkalommal kapnak ingyen tejterméket. Egy alkalommal tejet, két alkalommal kakaót és egyszer keddenként rétegeztt joghurtot. Ehhez azonban mi nem tudunk adni 100 darab kiskanalt, így szeretnénk kérni, hogy kedden csomagoljanak gyermeküknek egy kiskanalat. Nagyon szépen köszönöm. Minden héten 4 alkalommal kapnak a gyerekek ingyen gyümölcsöt is. Ez mindig változik. Almát, körtét, szilvát, szőlőt, mandarint, felváltva kapnak éppen mi az idény gyümölcs.

A fentiek tudtában legyenek szívesek csomagolni a gyerekeknek a tízórait.

Kedves Szülők!

Keressenek bennünket bizalommal, minden problémát igyekszünk gyorsan és eredményesen megoldani.

Elérhetőségünk munkaidőben: 06 22 353-168                  06 20 354 90 75

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Tisztelettel: Keindl Zoltánné  

                                                                                                                                                                                                                                   igazgató